1. maaliskuuta 2012

Tapettivisiosta tuli totta

Yöllinen ideani osin tapetoidusta makuuhuoneen seinästä läpäisi seulan ja pääsi toteutukseen asti. Kinuskinruskea seinä kaipasi siis jotain vastapainoa vastapäiselle seinälle. Tapettitalossa hypistelin Kukkoja ja Ruusuköynnöksiä, mutta päädyinkin yllättäen Pikkudaaliaan. (Vaikka en horoskooppeihin muuten uskokaan, päätöksenteossa olen useimmissa tapauksissa tyypillinen vaaka eli punnitseva, ellen jopa jahkaava.)


Kävihän se niinkin, että tähän mennessä keväisin päivä vietettiin sisällä tapetointia opetellen. Ilman suurempia katastrofeja kukat saatiin eilen seinään, ja jemmassa odottaneet peili ja naulakko niiden kaveriksi.


Tapetin väri sopii loistavasti ruskeaan seinään, muuten tätä sisustusratkaisua voi pitää, hmm... sanotaanko originellina. Mutta tärkeintä kai, että itse olen tästä väriläikästä innoissani!


Yhteneviä sävyjä löytyy muuten myös lampusta ja lipastosta - ja verhoistakin, vaikka ne taitavat mennä jossain vaiheessa vaihtoon, sen verran poikkeavat tyyliltään muusta sisustuksesta.Tänään täällä oli muitakin ihmettelemässä meidän kodillisia aikaansaannoksiamme, nimittäin Kodin Kuvalehden kuvaustiimi. Asuntomme herättämät ristiriitaiset fiilikset kuvastuvat hyvin äitini kommentista, kun hän kuuli valmisteilla olevasta sisustusjutusta: "Siis tämä? Miksi?" (Terkkuja äitille!)


Työn seuraaminen oli kiinnostavaa, omien pölyjen näkeminen joka paikassa sen sijaan tuskallista.


5 kommenttia:

 1. Nauratti tuo äitisi kommentti! Minä en kyllä yhtään ihmettele, että Kodin Kuvalehti on ollut siellä tekemässä juttua. Minulle tulee muuten se lehti, joten nyt vaan odottelen juttua.

  VastaaPoista
 2. Hurmaava tapetti! Täytyykin painaa korvan taakse ja kyttäillä, milloin juuri SE numero ilmestyy.

  VastaaPoista
 3. Upea tapetti ja ihana väriläiskä, luulen, että tuo seinä tekee sadesäälläkin mielen iloiseksi. Just oikea :)

  VastaaPoista
 4. Kiva kun tykkäätte :) Tuntuukin että tapetti voisi sopia joka vuodenaikaan ja säähän, sehän nähdään!

  VastaaPoista
 5. Mahtavaa! Minähän sanoin, että teidän kämppänne on aivan sisustuslehtikamaa. Pistä lehti säästöön, haluan ehdottomasti nähdä sen jutun.

  VastaaPoista

Kerro mietteesi!