24. helmikuuta 2012

Musta on uusi musta

Tadaa! Kotiäidin kodinlaittovimmaa on purettu hitusen, kun keittiön välitila sai uuden ilmeen. Vihertävän-kellertävän-ruskehtavat kaakelit piilotettiin kerroksella mustaa kaakelimaalia.


JÄLKEEN


ENNEN

Maalin väriä en ollut päättänyt vielä rautakauppaan marssiessanikaan, mutta koska hyllystä ei löytynyt sen paremmin valkoista kuin punaistakaan, valinta oli helppo. Musta voitti ne vaaleansiniset ja persikkaan vivahtavat vaihtoehdot mennen tullen. Eikä lopputulos ole mielestäni raskas tai pimeä, vaan tumma välitila pikemminkin antaa ryhtiä keittiölle. Vai mitä tykkäätte?Kaakeleiden elävä pinta tulee yksivärisenä paremmin esiin. Ja antaa onneksi anteeksi valumajälkiä, joita erittäin valuvaan maaliin näkyi tulevan väkisinkin (ei vain pidä toitottaa niistä heti ensimmäisenä...).

5 kommenttia:

 1. Onpas hieno muodonmuutos! Ja ihan totta, keittiö näyttää heti paljon ryhdikkäämmältä. Luulisi miehekkeellekin kelpaavan :)

  Hr

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti paljon parempi! Vaikka olivathan ne kaakelitarrat aika sympaattiset, varmaan aikanaan olleet kova juttu. Teidän huusholli alkaa olla jo kuin sisustuslehdestä, huolella laitettu.

  VastaaPoista
 3. Näyttää tosi hyvältä!

  Oliko maalaaminen hankalaa? Mitä sanoivat maalin kestosta, uskaltaako tuota vetää ihan reilusti tiskipöydän yläpuolisiinkin laattoihin?

  ps. tää sun blogi ihana. Valoisia kevätpäiviä, ehkä törmätäänkin jossain välissä!

  Jenni

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista! Edelleen olen tyytyväinen kun olen noita kaakeleita vähän aikaa katsellut. Alunperinhän mun piti saumata nuo kaakelit uudelleen valkoisella saumakynällä, mutta maalauksen jälkeen tulin toisiin ajatuksiin.

  Maalaaminen oli vähän erilaista kuin seinä- tai kalustemaaleilla, paljon valuvampaa, ja valui vaivihkaa sen jälkeen kun näytti että pinta oli tasainen. Maali on ihan vedenkestävää, voisi käyttää myös kylppärin seinissä!

  VastaaPoista

Kerro mietteesi!