8. maaliskuuta 2012

Sen seitsemän sorttiaSain Käpälämäen Homsantuulta jo pari viikkoa sitten haasteen kertoa seitsemän satunnaista asiaa itsestäni. Nyt kun pikkurempat on tehty, tartun siihen, tässäpä siis hajanaista informaatiota laidasta laitaan.

1. Puikoilla on tällä hetkellä kuvassa näkyvä Muita ihania -pipo. Hidas neulomaan kun olen, en ehtinyt saada pipoa valmiiksi lähettääkseni sitä pipogalleriaan. Yleensä kyllä saan aloittamani asiat valmiiksi, ennemmin tai myöhemmin.


2. Perheessäni elää sitkeä käsitys, että olisin jotenkin epäkäytännöllinen ja hajamielinen. En ymmärrä enkä myönnä mitään.

3. Ainakin työssäni olen järjestelmällinen, samoin asioiden arkistoinnissa.

4. En ole koskaan käynyt Ikeassa.

5. Rakastan matkustamista, erityisesti reppureissaamista. Perhe-elämä ei ole tätä harrastusta onneksi kokonaan häivyttänyt taka-alalle.


6. Kansalaisopistojen jokapaikanhöylänä on tullut käytyä kurssit esimerkiksi kirjansidonnasta, paperivalaisimen valmistuksesta, kokeilevasta grafiikasta, keramiikasta ja kollaasikirjonnasta. Pitsinnypläykseen en ole vielä lähtenyt.

7. Odotan edelleen päivää, jolloin tyttäreni (3 vuotta 8 kuukautta) ei itkisi yhtään kertaa. Draamakuningatar.


Laitan haasteen eteenpäin Harmaata arkea -blogin Outille.

1 kommentti:

  1. Kiitos! Minä otan haasteen vastaan ja jään odottelemaan inpiraatiopäivää; sellaista, jolloin seitsemän totuutta lähtee tuosta vaan!:)

    VastaaPoista

Kerro mietteesi!