27. maaliskuuta 2012

Aarteita purkissa ja naulassa


Tein mysliä (lapsen sanoin "myssyliä"). Kaura- ja neljän viljan hiutaleita, saksanpähkinöitä, maapähkinöitä, manteleita, auringonkukansiemeniä, kurpitsansiemeniä, tattarimuroja, auringonkukka- ja rypsiöljyä sekä hunajaa. Sekoitetaan ensin kattilassa, paahdetaan sitten uunissa.

Myslissäni ei tarvitse olla kuivattuja hedelmiä, tarttuvat turhaan hampaisiin, rouskua pitää. Syön marjojen ja luonnonjugurtin kanssa harva se päivä. Kohta loppuvat pakastimesta viime kesän muistot, omasta pihasta poimitut vadelmat ja vielä tuolloin pienen mahan kanssa kyykityt mustikat.

Pikkuneidin käsi hakeutuu silti mieluummin muropurnukkaan.


Korut saavat koristaa tällä hetkellä vain seinää. Ei vauva niitä vielä repisi, mutta eipä tule kotona pukeuduttua parempiin vaatteisiin (puklussa kohta kuitenkin) saati sitten käytettyä koruja. Sen linjan olen kuitenkin ottanut, että yöpuku vaihdetaan päivävaatteisiin - ennemmin tai myöhemmin.

Odotan, että kroppa palautuu raskaudesta ja imetyksestä normaalitilaan, ja pääsen tutkimusmatkalle omaan vaatekaappiini. Ei tarvitse ostaa uutta, kun vanhatkin vaatteet tuntuvat tauon jälkeen virkistäviltä. Pientä piristystä ajattelin kuitenkin lähteä kaupoille katselemaan, aloin nimittäin ihmetellä, miksi kaikki housuni ovat tummia. Väriä!

3 kommenttia:

  1. Minulla on ollut pitkään kestävä manteli-innostus. Syön luonnonjugurttia, marjoja ja manteleita, välillä hunajaa, mutta nyt yritän makealakkoa.... :)

    VastaaPoista
  2. Kannattaa tehdä yön yli liotetuista manteleista myös mantelimaitoa smoothien pohjaksi! Liotetut vissiin sulavat paremmin ja niistä imeytyy enemmän ravintoaineita.

    VastaaPoista
  3. Seinää koristavia koruja esittävästä kuvasta tykkään kovasti, mieleni teki heti hakea naula ja kopioida idea oman makkarin seinälle peilin vierelle :)

    VastaaPoista

Kerro mietteesi!