31. maaliskuuta 2012

Vitsa sulle


Koristeltiin pajunoksia. Tai siis äiti askarteli, ja tytär käytti tarvikkeita omiin tarkoitusperiinsä, kuten "leijan" rakentamiseen. Lapsen kanssa askarrellessa joutuu perfektionistikin sietämään epätäydellisyyttä, lienee tervettä opetella tuota taitoa.

Lapsena väkersimme vitsoja suurella hartaudella, ja hitusen katkera taisin olla, kun muille lapsille irtosi samat suklaamunat rumillakin oksilla.


Kohta nelivuotias ei meinaa oppia virpomislorua millään (paitsi tietysti "palkka mulle" -kohdan). Ja vaikka oppisikin, taitaa tuttujenkin naapureiden ovella tulla niin tiukka paikka, että äitihän sen lausuu. Se nähdään huomenna! Muuten niin sosiaalinen ja reipas tyttö jäätyy varsinkin esiintymistilanteissa täysin.


Kauneimmillaan pajunoksat olisivat mielestäni sellaisinaan, mutta enpä tiedä arvostaisivatko saajat niitä niinkään.


Ei näytä muuten rairuoho enää tältä. Annoin tytölle luvan parturoida ruohoa lyhyemmäksi, kun se alkoi notkahtaa likoon. Kävi niin kuin barbin tukalle 80-luvulla, punkhenkisyyttä nähtävissä.

3 kommenttia:

  1. Minä olin joskus aika innokas virpoja ja opettelin monia eri loruja. Kyllä mummot tykkäsivät. Meidän ovella kävi tänään kettu ja ketun sisko noita. Kyllä vähän nauratti, kun olivat niin söpöjä ja oksat varsinkin, tehty 3-vuotiaan sorminäppäryydellä.

    VastaaPoista
  2. Our array of on-line casino packages 카지노사이트 has been tried and tested for performance and equity, which can ultimately be helpful so that you can preserve flawless enterprise

    VastaaPoista
  3. I just like the helpful info you provide on your articles. I will bookmark your weblog and test once more right here regularly.
    I am moderately sure I'll be informed many new stuff proper here!
    Good luck for the next! 토토


    VastaaPoista

Kerro mietteesi!