21. maaliskuuta 2012

Iltapäivän muotikatsaus


Kotiäidin rauhallista luksusaikaa: vauva unilla kärrykävelyllä, istahdus suojaisalle penkille kevätaurinkoon, laukusta esiin tuore Olivia sekä myymälästä mukaan napatut bagelit ja lohitäytteiset tuulihatut. Mikä fiilis!En nyt varsinaisesti usko maailmankaikkeuden kostoon, mutta jostain syystä se tuli mieleen, kun päivä muuttuikin särkyisäksi illaksi.

P.S. Onko sitten sivistynyt pukeutuja tai vaihtoehtoisesti aikuinen nainen, kun hankkii kevättakiksi trenssin? En ole vielä tähän ikään mennessä lämmennyt. Tuon keskimmäisen kuvan takin kohdalla se tosin on jo uhkaavan lähellä.

4 kommenttia:

 1. Ihana luksushetki sinulla! Pääsin hyvin mukaan tunnelmaan; näin miten olet istunut herkuttelemassa puiston penkillä naistenlehden kanssa!

  Aina välillä haluaisin olla tyylikäs trenssinainen, mutta en kuitenkaan tunne oloani kotoisaksi trenssi (eikö sille ole mitään järkevää suomennosta?) päällä...

  Kiva blogi sinulla! Löysin tänne hiljattain!

  VastaaPoista
 2. Minulla oli nuorena trenssi, varmaan lukiossa. Aika hassua, sen jälkeen en ole pukeutunut niin aikavasti. Olen siis taantunut vai vapautunut...

  VastaaPoista
 3. Ripaus extraa arjessa, ihanaa! Ja tuulihattuja, nam...

  VastaaPoista
 4. Tie on kevyt: Kiva kun löysit! Ja samalla johdatit tieni omaan blogiisi.

  Kirjailijatar: Mullakin oli lukiossa liituraitahousut, eipä ole enää :) Onneksi pukeutumisessa voi liikkua aina suuntaan jos toiseen.

  Kultsin kämppä: Mukava nähdä sinutkin täällä, olen lukenut blogiasi jo pitkään!

  VastaaPoista

Kerro mietteesi!