15. toukokuuta 2012

Kukintatiedotus


Kirsikkapuut kukkivat nyt, hetken. Mietin, miksi luonto annostelee tuollaista kauneutta vain muutamaksi päiväksi vuodessa, mutta niin kai se on kuten muidenkin asioiden kanssa, että kauneuden huomaa juuri siksi että muulloin sitä ei ole. Ei passaa turtua, havahtuminen on hyväksi.Aikanaan ihmettelin, miten joku jaksaa kuvata kukkia saati katsella niitä kuvia. Salakavalasti kukat ovat alkaneet kuitenkin työntyä linssin eteen, nytpä kyllästän teidätkin siis luonnon ihmeillä.

4 kommenttia:

 1. Apua! En ole huomannut kukkivaa kirsikkapuuta, meneeköhän koko kukinta minulta ohi? Aivan ihania kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin paljon näitä ei taida muualla ollakaan, meillä päin on kirsikkapuukeskittymä :) Ei siis ihme jos menee ohi. Ja nopeasti se on muutenkin ohi!

   Poista
 2. Minä odotan aivan hirmuisesti omenapuun ja kirsikoiden kukkia, toivottavasti, toivottavasti, oikein kovasti toivon, että silloin olisi lämmin, koska aina melkein juuri silloin on kylmin aika meillä, jokin kumma koleus.

  Jostain luin, että kirsikkapuiden kukinnan aikaan meilläkin täällä Suomessa voisi olla hauska idea viettää kirsikkakukkajuhlia, laittaisi etukäteen juhlista tietoa ystäville ja sitten juuri kukkahetkellä vain viesti, että nyt on juhla, nyt on hilpeä kukkapiknik :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä meillä järjestetään kyllä hanami eli kirsikankukkien katselujuhla! Oli sunnuntaina, olin vaan niin kipeä etten päässyt. Joskus hanami sattuu kukkimisaikaan, joskus ei, tuo olisikin hyvä että piknik olisi silloin kun oikeasti kukkii!

   Poista

Kerro mietteesi!