30. toukokuuta 2012

PölytystäEn ole kadonnut kesälaitumille, vaan kodin pölyisiin nurkkiin, kirjaimellisesti. Anoppi on taas auttelemassa tätä univajeista äitiä, joten kunnon kotirouvana olen käyttänyt tilaisuutta hyväkseni ja puunannut huushollia. Ei kuulosta ehkä rentouttavimmalta mahdolliselta ajanvietteeltä, mutta helpottaa henkisesti saada tehtyä roikkuneita hommia pois. Siihen kun ei arkipäivien hieman kaoottisemmassa pyörityksessä ole aikaa tai voimia. Nyt on siis suursiivouksen lisäksi esimerkiksi vaatehuone järjestelty, lasten pienet vaatteet lajiteltu ja petauspatja tomutettu. Ja pää siten tuuletettu!

Helsingissä on viime aikoina ollut ilahduttavan paljon pihakirppiksiä. Helpoimmin niiltä löytää pientä tarvittavaa (tai prinsessapenaaleja) lapsille, mutta nappasin itsellenikin saaliin. Tummansininen Pehtoori-pannu pääsi aiemmin hankitun punaisen peesiin. Vielä kun saisi itsekin lastenvaatteet myytyä eteenpäin, ei tässä projektit lopu. (Tuli muuten aikamoinen hinku samantien remontoida vaatehuone, mutta hillitsin itseni ja säästin sen kesäloman iloksi.)


On niillä kesälaitumillakin käyty. Etsi kuvasta mehiläinen!

2 kommenttia:

  1. Meilläkin asuu punainen pehtoori. Aikamoisen löydön olet tehnyt. Pihakirppikset ovat kivoja, olisipa täälläkin sellaisia enemmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pehtoori on hyvä asukas, kaunis ja hiljainen :) Pitihän tuo uusi tulokas napata mukaan kun suht edullisesti löytyi.

      Poista

Kerro mietteesi!