12. tammikuuta 2013

Aurinkopintaa, neulepintaaHetkeä ennen juhlia meillä oli vielä siistiä ja aurinkoista. Synttäreiden jälkeen ei ollut enää kumpaakaan, mutta mahat täynnä kakkua ja korvat soivina lasten kiljunnasta. Itse sankari oli seurallisena slipoverissaan ja virnistys naamallaan.Tämän kauniin villatakin löysin syksyllä vintagemessuilta, mutta ilo jäi lyhytaikaiseksi. Kun kaivoin sen esille reissun jälkeen kylmissäni, siihen oli ilmestynyt sen verran reikiä, ettei parsiminenkaan enää pelasta. Kumma vain kun koiperhosia tai kuoriaisia ei ole näkynyt. Uskallanko enää jalostaa käyttökelpoista neulepintaa miksikään muuksi vai joudunko viskaamaan koko takin pois? Ja jos tuunailu onnistuu, mihin olomuotoon takki syntyisi uudelleen, ehkä säärystimiksi?

2 kommenttia:

  1. Outo juttu tuo villatakki. Onkohan siinä pakko olla jokin ötökkä asialla, jos on vaan niin vanha, että reikiintyy itsestään tai sitten se on syönyt paljon sokeria ja asialla on hammaspeikko?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotain mystistä tuossa on. Sovittaessa oli ihan ehyt, pesusta tullessa rei'illä. Josko pesukone olisi hyökännyt kimppuun.

      Poista

Kerro mietteesi!