1. elokuuta 2012

Tie vie, lomalainen vikisee


Kuukauden reissun viimeiselle etapille matkattiin komeiden pilvien alla. Sellaiset 1400 kilometriä ei tunnu raskaalta, kun matkat tekee useassa erässä pitkän ajan kuluessa. Lapset jaksoivat ajelut ja toisten nurkissa oleskelut hienosti, vissiin kyläluudan vikaa heissäkin.
Viimeiset päivät vietettiin mukavassa seurassa mökkeillen Kallaveden rannalla. Toimme hyvän ilman mukanamme, joten seurue sai syötyä ulkopöydässä ja kahviteltua laiturilla. Parasta on pulahdus iltatyyneen järveen saunasta, se makean veden tuoksu nenän alla.
Täällä kotona onkin täysi vauhti päällä, vimmainen säilöntäshow on nimittäin alkanut. Olen viettänyt aikani vadelma- ja mustikkapuskissa niin tiiviisti, että laukut odottavat vieläkin siinä mihin ne autosta kannettiin - prioriteetit kohdallaan!

4 kommenttia:

 1. Aikamoisen monta kilometriä auton penkillä!

  Ekan kuvan tietä ois mielenkiintoista päästä kuvaamaan kun siinä ei ois liikennettä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvatapa tuo pitkä suora tosiaan vaikka ilta-auringossa keskellä tietä seisten!

   Poista
 2. Hirmuisen kauniita kuvia. Viimeinenkin, vaikka se voisi olla ankea. Minä olen ihan hirmuinen kyläluuta ja olen tainnut tartuttaa sen lapsiinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimeisessä kuvassa ajellessa oli jännä tunnelma, kun kovan sateen jälkeen mittari alkoi kohota kohti kolmeakymmentä. Ainoat tänä kesänä näkemäni hellelukemat, autossa!

   Poista

Kerro mietteesi!