16. elokuuta 2012

Joutomaalle kätkeytyy keidasSeikkailin vain muutaman kilometrin päässä kotoa, mutta aivan eri maailmassa. Kalasataman jättimäisellä työmaalla kulkee graffitiaitojen ja kivilouhosten kehystämä maahan maalattu tie, ja kun sitä jatkaa niemen kärkeen, löytää keitaan. 

Vähän arvelutti lähteä, kun työmaiden meteli tuntuu ympäröivän joka puolella muutenkin, mutta äänet vaimenivat sitä mukaa kun matkaa jatkoi. Seuralaiseni nukkui niin kauan kun kärräsin helteisellä asfaltilla, mutta kun pääsimme perille Ihanaan kahvilaan, hänkin halusi ihmetellä tätä väliaikaisen tilan hetkellistä kukkaanpuhkeamista. Suloinen kahvila kontissa, säkkituoleja ja riippumattoja, meri ja leppoisaa nautiskelua. Tuonne voisi palata jonkun kärsivällisemmän tyypin kanssa.

 

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa niin mahtavalta paikalta! Minä usein toivon, että asuisin Helsingissä, kun tuntuu, että siellä keksitään kaikki tosi hauskoja juttuja, joilla elävöitetään kaupunkikuvaa ja teollisuusalueita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä kyllä tapahtuu ilahduttavan paljon :) Ja ihmisiä riittää tapahtumiin, mutta sillä on tietysti kääntöpuolensa, että suositut jutut ovat aina tupaten täynnä.

      Poista

Kerro mietteesi!