18. kesäkuuta 2012

Sinulle onnea toivottaa


On hauska seurata, kun lapsi tutustuu luontoon ja on innoissaan kaikesta: kukista, etanoista, leppäkertuista, vadelmista, kivistä. Mutta ei nokkosista, eikä oikein lentävistä ötököistäkään eli impiaisista (yhteisnimitys kaikille kärpäsistä ampiaisiin).

Meillä seikkailee nyt keijuperhonen. Prinsessavaiheesta voi näköjään tehdä pienenpieniä suunnanmuutoksia perhoseksi tai Pepiksi. Itse Vaihe tuskin kuitenkaan menee ihan heti ohi. Vietimme tyttären ensimmäisiä kaverisynttäreitä, ja kyllä oli neiti onnellinen, kun sai sellaisia lahjoja, joita olisi itsekin valinnut: siivet, taikasauvan, tuntosarvipannan, prinsessapeilin, hienosti pyörivän hameen, Hello Kitty -hyppynarun ja korkokengät. Kyllä, korkokengät... Katsokaapa vaikka:


Nämä jalassa kelpasi klopsutella, nilkkoja ei toistaiseksi nyrjäytetty. Ei tarvinnut odottaa aikuiseksi asti, että haave toteutuisi ("Sitten kun mä oon aikuinen nainen, ostan vaaleanpunaiset korkokengät"). Naapurin varamummokin kelpuutettiin synttäreiden rääppiäisille vain korkokengät jalassa.

1 kommentti:

  1. No kyllä kelpaa neidin noilla kipsutella! Saa nähdä lähteekö mummulareissulle mukaan..? ;)

    VastaaPoista

Kerro mietteesi!