8. huhtikuuta 2012

Ulkoliikuntaa sormille


Vaikka lämpölukemat eivät olekaan vielä kovin korkeat, suojaisassa paikassa tarkenee jo neuloa ulkona! Lämpimästi vain päälle, eikä edes näpit jäädy. Välillä voi lykkiä vaunuja, kun pikkuherra näyttää olevan sitä mieltä, että vaunujen olisi parasta liikkua.


Puikoilla aivotonta terapiaa, vähän enemmilläkin yövalvomisilla muistaa mitä on tekemässä kun suhaa ainaoikealla kaulaliinaa.

Hetkeksi aivokäyrään tuli varmaan jokin piikki, kun aloin opetella isoäidinneliöiden virkkaamista, sehän oli yksi tavoitteistani äitiyslomalle. Ohjekiemuroita lukemalla siitä ei aiemmin tullut mitään, on kummasti helpompaa kun joku näyttää vieressä. Nyt vain suunnittelemaan, mitä neliöistä tekisi ja millä väreillä.

6 kommenttia:

 1. Peruskoulussa ulkoliikunta oli yhtä kärsimystä, mutta tällainen versio sopis kyllä miullekin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liikunta onkin aika paljon mukavampaa kun se perustuu vapaaehtoisuuteen! Eikö ole ihanaa kun aikuisena saa valita vapaasti liikuntamuotonsa :)

   Poista
 2. Kiitettävää yritteliäisyyttä!! Eikö hartiat jämähtäneet kylmässä; minulle käy niin, jos neulon liian viileässä.
  Olen tainnut tehdä tuosta samasta sinpainkeltaisesta langasta (Kelo?) itselleni huivin ja pipon. Saa joutuisasti valmista, kun on paksua lankaa ja isot puikot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ihme kyllä jämähtäneet vaikka valmiiksi ovat jo imetyksestä vähän juntturassa. Lanka on tosiaan Keloa, ihanan paksua! Ehkä vielä joskus pitää tehdä pipokin, taitaa vaan kutittaa herkkähipiäistä ihoani, vaatisi vuorausta.

   Poista
 3. Ihanaa väriä puikoillasi :) Meillä vielä sormia paleli ulkona neuloessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun oli vaan pakko saada tätä väriä vaikka en vielä lankaa ostaessa tiennyt mitä siitä väsäisi!

   Poista

Kerro mietteesi!