1. elokuuta 2014

Hiljainen on Como-järvi

Tämä blogi jäi elelemään omaa aikaansa virtuaalitodellisuuteen. Saatan sen vielä samaan aikaan tosielämän kanssa, mutta sitä ennen pääsette piipahtamaan keväisellä matkalla Italian Como-järvellä. Ensimmäinen kahdenkeskinen reissu molempien lasten jälkeen.


Talon yläkerta vuokrattiin Airbnb:n kautta, eikä terassilta aukeavissa Alppi-näköaloissa ollut todellakaan valittamista. Niin kuin ei muussakaan majoitukseen liittyvässä, mutta molempien flunssat ja keuhkoputkentulehdukset olisi voinut mieluusti jättää matkasta pois. Seuraavassa kuvassa talonvahti.Matka kylään kulki mukulakiviä pitkin, kiemurtelevaa tietä alaspäin, kukkaniityn poikki ja muurin viertä autojen suhauttaessa vierestä ohitse. Sitten oltiinkin jo rantapromenadilla.* * *

* * *
Vuoret näyttivät joka hetki erilaisilta. Vasta lähtöpäivänä pilvet valahtivat alas. Sitä ennen ehdittiin nauttia veneilystä järvellä, pienistä kylistä, rauhasta. Ennen kaikkea rauhasta. Onkohan Italia koskaan tuntunut niin hiljaiselta kuin nyt ilman kahta papupataa?

1 kommentti:

Kerro mietteesi!