14. joulukuuta 2013

Lauluja (lähes) autiolla hiekkarannalla


Luulen, että kaikki ovat jo sen verran joulutunnelmissa, että Afrikan auringon alla otetut kuvat tuntuvat lähinnä omituisilta. Mutta koska olen kadonnut sen verran tehokkaasti tähän arjen pyöritykseen, kuvia on vielä julkaisematta ja aion ne edes tämän vuoden puolella saada ilmoille.

Tässä reissun vapain osuus, yhden yön retki Bilenen rannalle. 160 kilometrin matkaa tehtiin alkumatkan ruuhkan, pysähdyksien, grilliruokien oston ja loppumatkan kuoppaisten teiden ansiosta viitisen tuntia. Perillä odotti rauhallinen ranta (vain muutamia lasinsiruja kaiveltiin tällä kertaa hiekasta rantalentistä pelatessa) ja hieno majoitus. Sää oli reissun viilein ja pilvisin, mutta pelasti varmasti monta vaaleaa hipiää.

Illan tullen päästiin kokemaan kylpy pimeässä sähkökatkoksen aikana, laulamaan suomalaisia lauluja vuosikymmenten takaisista vihkosista (mukaan lukien virret, joita kukin suunnitteli hautajaisiinsa, mutta jotka päätettiin laulaa kun ollaan vielä elossa) ja uimaan merisiilien kanssa keskellä yötä taskulampun valossa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mietteesi!